Nabolagsprofil

skjul / vis

Boligene ligger vendt øst, sør-øst med utsikt mot Tromsøsundet og Tromsdalen. Tomtene ligger i skrånende terreng med fin utsikt.  Det følger med garasjeplass til alle boligene.

Handel og sevice:
Sentrum ligger bare 10 minutters spasertur unna, med alt du trenger av varer og tjenester. Med bil kommer du deg raskt og enkelt til byens kjøpesentre.

Kollektivtransport:
Fra Idrettsvegen er det kun et par hundre meter ned til Kvamstykket bussholdeplass, som betjenes av sentrale bussruter til UiT/UNN, sentrum og Giæverbukta.

Området:
Boligene ligger sentralt plassert for alle som  er glad i byliv, natur og aktiviteter.

Fra Idrettsvegen er det kort vei til sentrum og byens mangfold. Barna har en flott lekepark å boltre seg på noen titalls meter nedenfor boligene. Charlottenlund, med sine fantastiske apparater for lek og moro for hele familien, ligger bare en liten tur fra ditt nye hjem.

Prestvannet er også et populært område for turer og utflukter. Prøv skøyteisen om vinteren, eller ta en koselig spasertur rundt vannet når det er barmark.

Kort vei til barnehage, skoler og lekeplass:
Det er en rekke private og offentlige barnehager i området. De nærmeste er Kvamstykket, Gyllenvang og Kråkeslottet barnehage.  Skoler for alle fra 6 år og oppover ligger  i gangavstand fra boligene.